Leveringsvoorwaarden en informatie:  

Plaats de gewenste producten in uw winkelwagen en klik nadat u klaar bent met samenstellen op afrekenen. Vul vervolgens al uw gegevens in. Kies de gewenste betaalmethode en klik op ‘afrekenen’. U ontvangt de bevestiging op de mail. 

Let op: Dit zet de order nog niet in gang. Indien u de betaling heeft verricht dan wordt de order in gang gezet. U ontvangt uw factuur per mail. 

Na uw aankoop neemt Verasun contact met u op.  Wij zullen in dit gesprek met u de leverdatum bepalen en nemen uw bestelling stap voor stap geheel met u door. 

Op de leverdag zullen wij de goederen bij u leveren tussen 7.00 en 21.00uur . Het tijdsvak van leveren wordt tijdig aan u doorgegeven. Mocht een levering vanwege overmacht geen doorgang vinden dan staat hier geen coulance tegenover . Wij zullen dan zsm een andere afspraak met u maken. Wij adviseren u dan ook om de levering tijdig te laten uitvoeren zodat u geen onnodige vertraging oploopt bij zelf montage of bij uitbesteding in eigen beheer. 

Ons levergebied beslaat geheel Nederland, geheel België en Duitsland tot 210 kilometer hemelsbreed vanaf onze vestiging aan de Rooijakkerstraat 30 in Eindhoven. Uitgezonderd hiervan zijn de Waddeneilanden. 

Als u zelf een bestelling komt ophalen of omruilen op onze vestiging dan staat hier geen compensatie tegenover. Het inladen dient u zelf te verzorgen. Wij adviseren dan ook om indien nodig met twee of meer personen te komen, omdat onze producten meestal zwaar in gewicht zijn.

Bij levering van uw bestelling dient er een bevoegd persoon aanwezig te zijn die de bestelling in ontvangst kan nemen en de  af leverbon kan tekenen.  

Glazen platen mogen enkel passend vervoerd worden om de puntbelasting te voorkomen waarbij het glas kan springen. Indien u de montage van uw bestelling zelf verzorgt, houd er dan rekening mee dat bepaalde onderdelen zwaar kunnen zijn. Controleer voordat u een onderdeel monteert of deze vrij is van defecten. Indien u een defect /beschadiging constateert en dit onderdeel is door Verasun zo geleverd: monteer het onderdeel dan niet. Maak foto’s van het betreffende onderdeel, neem contact op met een van onze medewerkers en stuur de foto’s naar eindhoven@verasun.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Verasun zal zo snel mogelijk een passende oplossing bieden. Monteert u toch een beschadigd product dan kan Verasun deze niet meer omruilen. 


Graag attenderen wij u ook op onze algemene voorwaarden. Deze vindt u op onze website onder het kopje Informatie.